Úvod
Služby
Školenia
Hotelový management
Webové stránky
Projekty
Blog
Kontakt
Úvod
Služby
Školenia
Hotelový management
Webové stránky
Projekty
Blog
Kontakt
Hotelový management
Analýza prostredia, servisu, ponúkaného jedla, nápojov, rezervácie, recepcia, chyžné, izby vyhodnotenie a riešenie súčasných problémov manažmentu hotela alebo reštaurácie.
Poradenstvo
riešenia problémov a analýza súčasných koreňových príčin
alternatívy a stratégia budúceho vývoja, možnosti a ich využitie
zvyšovanie kvality ponúkaných služieb
zvyšovanie kvality obsluhy
monitorovanie marketingového interného aj externého prostredia organizácie
zostavovanie marketingového plánu a marketingového rozpočtu
určovanie marketingových stratégií
zabezpečenie efektívnej komunikácie značky a spoločnosti
zvyšovanie znalosti značky a lojality spotrebiteľov
zostavovanie plánu produktových inovácii
budúce ohrozenia prevádzky a konkurencia
Rezervácie
dostupnosť informácií o hoteli
proces pri rezervácii - rýchlosť, prívetivosť komunikácie, cudzie jazyky
korektnosť informácií
platobný komfort, bezpečnosť a storno podmienky
organizácia práce recepcie
úprava a vystupovanie pracovníkov recepcie
práca s batožinou
bezpečnosť hotela, práca s kľúčmi
vybavenie informačnými materiálmi o hoteli a okolí
príjazd a možnosti parkovania
Izby a služby chyžných
čistota v izbách
hygiena v kúpeľni
kultúra vystupovania chyžných - dostupnosť
stav bielizne, uterákov
stav ponúkaných služieb na izbách - room service, pranie a žehlenie, budenie telefónom
vybavenie izieb - trezor, žehlička atď
Raňajky
kvalita raňajok
atmosféra v raňajkovej miestnosti, čistota
práca čašníkov, čas podávania
štandardné raňajky alebo niečo extra
Prostredie
atraktívnosť lokality, atmosféra hotela a osobitný štýl
koncept hotela - interiér, exteriér
dekorácia, detaily, zladenie personálu
komfort sedenia, súkromie
celková atmosféra, hudba, kvety
celková čistota reštaurácie, hygiena personálu, toalety
prestieranie - design, porcelán, striebro, obrusy
Servis
práca s rezerváciou
dostupnosť a možnosti parkovania, prístup a vybavenie pre telesne postihnutých
obsluha - vystupovanie, ochota, profesionalita, odborná úroveň
kultúra pri platení, jedálny lístok, nápojový lístok, vzhľad a prevedenie
Jedlá a nápoje
kvalita jedla - koncept kuchyne, kvalita surovín
sledovanie trendov
spoľahlivosť kuchyne pri všetkých chodoch, estetika jedál na tanieri
úroveň gastronomickej kreativity, špeciality podniku
primeranosť ponuky, alternatívy, sezónna ponuka
alkoholické a nealkoholické nápoje, sortiment
vinná karta, práca s vínom
Marketing
analýza marketingového prostredia organizácie
kontrola nastavenia sociálnych sietí - Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest
interakcia so zákazníkmi - efektívnosť komunikácie na sociálnych sieťach
tripAdvisor - kontrola, komunikácia
webové stránky - rýchlosť, responzivita, design, informovanosť
marketingové stratégie
kontrola SEO na prehliadačoch
analýza kľúčových slov a trendov vo vyhľadávaní ( Keywords )
newsletter
up selling a cross selling
Vyhodnotenie
do detailov pravdivo uvedené informácie v správe o vašom podniku
dodržanie pravidiel a zásad etického kódexu